Over Sloos Calculatie

Sloos calculatie is gevestigd sinds november 2013 aan de Commandeurslaan 46 te Katwijk a/d. Rijn. Ik ben 24 jaar geleden begonnen als timmerman en na 12 jaar timmeren, op kantoor gekomen bij een aannemers bedrijf in Sassenheim hier heb ik enkele jaren de calculatie’s , werkvoorbereiding en begeleiding van de werken verzorgd in het wat kleinere segment in de bouw t.b.v. particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen en woningbouwverenigingen.

Na 17 jaar bij dit bedrijf met veel plezier te hebben gewerkt ben ik overgestapt naar een ander aannemers bedrijf in Sassenheim, waar ik ook de calculatie’s, werkvoorbereiding en begeleiding van diverse werken heb verzorgd in het wat grotere segment van de bouw waaronder villabouw, bedrijfsruimte’s , kantoren, uitbouwen, dakopbouwen onderhoudswerkzaamheden en diverse andere fasetten van de bouw voor de particulier, bedrijven, VVE’s, bouwmanagementbureaus, scholen ed.

Zoals u verder kunt zien onder het kopje werkzaamheden kan ik alles voor u verzorgen in samenspraak met diverse partijen die ik in de loop van de jaren heb leren kennen en de ervaring die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd. Ik werk met het begrotingsprogramma Duncan, en kan e.e.a. overzetten in Excl. of PDF.